04 | 01 | 2017

Τι θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη;

Τι θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη;

Ο απόλυτος οδηγός για τις τάσεις της νέας σεζόν

Η fashion week για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 έφτασε στο τέλος της. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποφασίσουμε τι θα κρατήσουμε στις ντουλάπες μας και τι καινούργιο θα αγοράσουμε φέτος.

Η κυρίαρχη τάση αυτή τη χρονιά είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια και το όνειρο ν’ αποδράσουμε σε μέρη θερμά, απόμερα, γαλήνια και εξωτικά.

Η παλέτα της νέας σεζόν αποτελείται από απαλές παστέλ αποχρώσεις. Αγαπημένα χρώματα το κρεμ, το beige ficelle (ή αλλιώς το γνωστό μας «σπαγγί»), το απαλό γαλάζιο, το ανοιχτό γκρι και το vert amande.

Οι ρίγες, αγαπημένες του καλοκαιριού, έχουν και αυτή τη σεζόν την τιμητική τους. Προτιμήστε τα κλασικά navy blue ριγέ φορέματα και χαρείτε τα όλες τις ώρες. Επίσης, διαλέξτε ένα ριγέ ως το βασικό σας κομμάτι (top ή παντελόνι) και «χτίστε» την υπόλοιπη εμφάνισή σας γύρω από αυτό. Οι πιο ασφαλείς συνδυαστικές επιλογές είναι οι μονοχρωμίες.

Οι ολόσωμες φόρμες συνδυάζουν ένα sexy look και υπαινίσσονται έναν άνετο, αθλητικό χαρακτήρα. Όσο πιο φαρδιές τόσο το καλύτερο. Φροντίστε οι ολόσωμες φόρμες σας να είναι 2-4 πόντους πιο μακριές, ανάλογα με το ύψος των παπουτσιών σας και θα δείχνετε ακόμα πιο ψηλές. Αν διαθέτετε στη ντουλάπα σας πλατφόρμες, εκμεταλλευτείτε τις για να κερδίσετε μερικούς πόντους παραπάνω. 

Τα φορέματα φέτος είναι midi και maxi. Το μήκος αυτό προσδίδει θηλυκότητα και μια ρομαντική νότα στο look σας. Προτιμήστε sexy λεπτομέρειες που αφήνουν ακάλυπτα σημεία στο σώμα σας. Τρυπητά, ακάλυπτοι ώμοι και πλάτες κάνουν τολμηρό teasing στη φαντασία…

Σπάστε τις μονοχρωμίες προσθέτοντας ζωηρές νότες. Πολύχρωμα καπέλα και έντονα extreme bijoux πρωταγωνιστούν και φέτος ζωντανεύοντας τις εμφανίσεις σας. 

Η άνοιξη σας ανήκει. Χαρείτε την!!

More articles for you