20 | 03 | 2017

Είσαι λάτρης των πλεκτών; Πώς να επωφεληθείς απ’ τις εκπτώσεις του Μαρτίου!

Είσαι λάτρης των πλεκτών; Πώς να επωφεληθείς απ’ τις εκπτώσεις του Μαρτίου!

Έχεις επισκεφθεί ποτέ το κατάστημα AGEL Knitwear;You have to do it!

Στο κατάστημα θα βρεις κομμάτια σε εκπτώσεις (-50%) που θα αγαπήσεις, πλεκτές ζακέτες για όλες τις ώρες, μπλούζες loose για casual outfits, με κρόσσια αλλά και πλεκτά φορέματα που θα κάνουν την μετάβαση απ’ το χειμώνα στην άνοιξη πιο lovable!!!

Τώρα όλα τα χειμερινά θα τα βρεις σε μισή τιμή. Το θετικό με το end of season είναι πώς μπορείς να βρεις κομμάτια που είχες κατά νου, σε πολύ χαμηλότερη τιμή αλλά και ποικιλία άλλων ρούχων! Εντοπίσαμε μερικά κομμάτια στο Αggel knitwear που είναι ευκολοφόρετα και μπορείς να τα συνδυάσεις με διάφορους τρόπους!

 

Kαζάκα πλεκτή, σε μπέζ και σε μαύρο χρώμα με ζώνη από 67,50€ τώρα 33,80 €. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι fit αλλά και με μια πολύ ωραία pencil ή τύπου ομπρέλα φούστα για all day outfit!

Φόρεμα ριγέ από 57,50 € τώρα 28,80 € σε μπέζ μαύρο, μπέζ καφέ και σε γκρί ανθρακί. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου sneakers και την λατρεμένη σου backpack για πρωινές και άνετες εμφανίσεις. 

Κάπα μονόχρωμη σε πολλά χρώματα πουρο, γκρί, μπέζ, μαύρο, μπλέ από 39,80 € τώρα 19,90 €. Μπορείς να την συνδυάσεις με total black ρούχα ή να παίξεις με ένα office outfit, το οποίο θα αποτελείται από ένα ωραίο γαλάζιο πουκάμισο για πιο σικάτες εμφανίσεις.

 

Μπλούζα με σκισίματα σε διάφορα χρώματα από 59,80 € τώρα 29,90€. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα high waist ripped jeans μαύρο ή μπλε ανοιχτό που θα κολακεύει τη μέση σου και το όλο στυλ σε γυρνάει πίσω στ’ αγαπημένα grunge 90’s! 

DISCOVER MORE ON OUR SITE:

https://www.aggel.eu/

 

More articles for you